Water

Wat zit de wereld toch raar in elkaar. We leggen olie- en gaspijpleidingen aan over afstanden die je voorstellingsvermogen ver overtreffen. En als we inventariseren hoeveel mensen er in de wereld niet de beschikking hebben over gewoon schoon drinkwater komen we op aantallen tussen de 1 en 2 miljard mensen. Iedereen weet dat dit gebrek aan water een sterk destabiliserend effect heeft op de wereldorde met alle bekende gevolgen van dien. Is het dan een gekke gedachte om eens na te denken over waterpijpleidingen over diezelfde duizelingwekkende afstanden in plaats van olie en gas ? Het lijkt me niet , immers zonder olie of gas valt te leven , zonder water niet.sylviewater

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: