Weg met de webshop !

Contactkracht

Het is al een tijdje geleden maar het feit dat ik het mij nog steeds herinner betekent hoe veel indruk het gemaakt heeft.

Ik was in een klassieke herenmodezaak in Amsterdam waar ze mooie en kwalitatief goede spullen hebben voor mannen die niet graag winkelen (vreselijk woord) en met een duidelijke behoefte direct op het doel afgaan zonder zich zo nodig te moeten laten inspireren door de laatste modetrends. Ik zocht een paar nieuwe overhemden en na wat passen en meten had ik de kleuren snel bij elkaar en klaar om af te rekenen. Toen een man de winkel binnenstapte die op zoek was naar een winterjas. Ik overhoorde het gesprek tussen hem en de winkelier waaruit de nodige twijfel sprak of hij aan het juiste adres was, waarop ik enthousiast zei: “Deze winkel heeft zulke mooie spullen dat moet zeker lukken.”. Na enige tijd had hij een jas aan…

View original post 146 woorden meer

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: