Gelijk hebben kan duur zijn

Contactkracht

Wat is dat toch dat je niet graag terug gaat naar een winkel waar je een slechte ervaring hebt gehad. Wat is dat toch dat je graag terug komt bij een winkel als je een prettige ervaring hebt gehad.

Ik moest daar aan denken toen ik de winkel voorbij liep waar ik het volgende avontuur beleefde.

Zo moest ik een flesje antikalk spul hebben voor mijn koffieapparaat. Ik ga naar de winkel die mij dat kan leveren en voor nog geen € 7 ,- is mijn apparaat weer voor een tijd bestand tegen het harde water in het Land van Maas en Waal. Ik kom thuis, lees de gebruiksaanwijzing waarin expliciet mijn koffiemachine wordt uitgesloten als ongeschikt voor ontkalking door dit goedje. Mijn humeur begint danig te dalen maar goed , even tot 10 tellen en rustig ademhalen daar schijn je langer door te leven, ik weer naar de winkel om…

View original post 201 woorden meer

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: