Weg met de webshop !

Het is al een tijdje geleden maar het feit dat ik het mij nog steeds herinner betekent hoe veel indruk het gemaakt heeft.

Ik was in een klassieke herenmodezaak in Amsterdam waar ze mooie en kwalitatief goede spullen hebben voor mannen die niet graag winkelen (vreselijk woord) en met een duidelijke behoefte direct op het doel afgaan zonder zich zo nodig te moeten laten inspireren door de laatste modetrends. Ik zocht een paar nieuwe overhemden en na wat passen en meten had ik de kleuren snel bij elkaar en klaar om af te rekenen. Toen een man de winkel binnenstapte die op zoek was naar een winterjas. Ik overhoorde het gesprek tussen hem en de winkelier waaruit de nodige twijfel sprak of hij aan het juiste adres was, waarop ik enthousiast zei: “Deze winkel heeft zulke mooie spullen dat moet zeker lukken.”. Na enige tijd had hij een jas aan en besloot deze ook te kopen, waarop ik zei: “Staat u geweldig heb ik toch niet teveel gezegd.”. Ik wilde de winkel verlaten waarop de winkelier mij toeriep: “Meneer, meneer wacht even ik heb nog wat voor u.”. Ik dacht wat kan dat nu zijn en draaide me om. De winkelier kwam naar me toe en drukte mij een fles wijn in mijn handen. Ik zei: “Waar is dat nu voor ?”. “Oh u hebt mij zo geholpen met uw enthousiaste verhaal tegen die klant dat ik u dit graag wil aanbieden”. Volledig verbaasd over zoveel lof nam ik de fles dankbaar in ontvangst en groette de eigenaar hartelijk en mijn dag kon niet meer stuk.

Een onvergetelijke ervaring met een betrokken ondernemer waar ik nog steeds met veel plezier kom als ik in Amsterdam ben. Een ervaring die ik op internet niet snel zal beleven.

Advertenties

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: